Mange går med en drøm om at købe et nedlagt landbrug i maven. At få godt med plads at leve på, åbne naturområder og muligheden for at holde husdyr og dyrke egen mad, tiltaler mange. Har du også overvejet om det at købe et nedlagt landbrug kan være noget for dig?

Før du går ud og køber det nedlagte landbrug, som du drømmer om, er der dog et par ting som er godt at vide i forvejen. Læs med, og bliv klogere på dette.

Hvordan er det nu lige med forsikringer?

Ligesom med alt andet, er det også vigtigt at have forsikret et nedlagt landbrug. Før du beslutter dig for at anskaffe dig et nedlagt landbrug, er det derfor en rigtig god idé at have styr på hvordan det ser ud med forsikringer. En landbosforsikring er en absolut nødvendighed når man er ejer af et nedlagt landbrug. Der er nemlig hurtigt mange ting der kan gå skævt, og i de situationer er det rigtig rart at have en forsikring bag sig, der kan gå ind og dække dér, hvor der er brug for det.

Man har helt naturligt et større ansvar, når man ejer et nedlagt landbrug. Der er nemlig mange flere ting, som kan gå hen og gå galt. Derfor er det vigtigt at have en forsikring der dækker, så du ikke står med udgifterne selv. Det kan nemlig hurtigt blive dyrt at skulle rette op på skade i forbindelse med et landbrug. Jordforurening eller andet i den dur kan gå hen og blive meget omkostningsfuldt hvis du selv skal stå for udgiften. Pengene du bruger på en god landbosforsikring til dit nedlagte landbrug er derfor givet rigtigt godt ud.

Da det i sidste ende handler om at du skal få en god oplevelse ud af det at have et nedlagt landbrug, bør du helt klart gøre dig selv den tjeneste at have en god landbosforsikring.

Derfor er det ikke nok med kun en husforsikring

Som ejer af et nedlagt landbrug, er det ikke nok med blot at have en husforsikring. Ejer du et nedlagt landbrug, vil du måske have nogle behov, som en helt almindelig husforsikring ikke går ind og dækker. Du gør derfor klogt i at investere i en landbrugsforsikring. Den indeholder nemlig de forskellige elementer du har brug for, for at kunne vide dig sikker på at du er dækket i tilfælde af at noget går skævt.

Hvad dækker en landbrugsforsikring? En landbosforsikring er med til at dække alt det, der hører et nedlagt landbrug til. Det involverer blandt andet en løsøreforsikring og en udvidet ansvarsforsikring. Den udvidede ansvarsforsikring er rar at have, fordi den kan gå ind og dække det, der rækker ud over hvad det er normalt at have ved et almindeligt hus. Det kan være specielle maskiner, teknik og andet. Har du derudover planer om at drive et lille landbrug, går denne forsikring også ind og dækker eksempelvis landbrugsredskaber og -maskiner, husdyr og eventuelt ansatte.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her