Når du skal vælge indboforsikring, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i sagerne, før du træffer dit valg. En af de største ting, du bør undersøge, er, om du kan finde en billig indboforsikring, som stadig giver dig en god dækning.

Her på siden kan du få nogle gode råd til, hvordan du vælger den helt rigtige indboforsikring for dig og dit hjem.

Undersøg disse tre ting, før du vælger

Der er tre ting, som er helt essentielle, når du skal vælge en indboforsikring. Disse vil blive præsenteret her:

  • Din forsikringssum
  • Vilkårene (det med småt)
  • Forsikringsselskabets kundetilfredshed

For det første bør du undersøge din forsikringssum. Dette vil sige, at du skal finde frem til, hvor meget værdi du vil have forsikret i dit indbo. Jo højere denne sum er, jo dyrere vil din forsikring være. Derfor giver det ikke mening at overforsikre sig. Du skal derimod også passe på med at være underforsikret, for hvis der sker noget med indboet, så vil du ikke blive kompenseret fuldt ud. Underforsikring hænder ofte, hvis man glemmer at opdatere sin forsikringssum. Denne sum skal altid være opdateret og realistisk.

For det andet bør du altid undersøge de forskellige vilkår hos forsikringsselskaberne. Hvor høj er selvrisikoen? Er der et maksimum beløb for udbetaling af forsikringssummen? Hvor meget dækker forsikringen?

For det tredje bør du undersøge, om der er kunder, der har klaget over forsikringsselskabet. Dette kan du både gøre ved at læse online, ved at spørge venner og bekendte og ved at tjekke klagerne, som er indgivet til Ankenævnet for Forsikringer.

Når du har undersøgt disse tre ting, så er du klar til at sammenligne priser og til at finde en billig indboforsikring.

Sammenlign forsikringer, og find en billig indboforsikring

Du kan sammenligne priser på indboforsikringer på flere forskellige måder. Her er tre af de mest anvendte:

  • Tjek online

Hvis du tjekker priser på forsikringer online, så vil du ofte kunne finde en sammenligningstjeneste, som har opstillet en liste over muligheder for dig. På den måde er det ganske let at sammenligne de forskellige selskaber og deres priser.

  • Hent tre tilbud

Online kan du også få selskaberne til at kontakte dig med gode tilbud. Der findes flere steder, hvor du kan bede om at få tre tilbud, og så skal du blot vælge det bedste og billigste tilbud. Du kan for eksempel prøve at finde billigere indboforsikringer på Forsikringsportalen.

  • Ring til selskaberne

Hvis du gerne vil gøre noget at benarbejdet selv, så kan du også ringe til de forskellige selskaber og prøve at skaffe en billig indboforsikring.

Ligegyldigt hvilken metode du vælger at anvende, så er det essentielt, at du sammenligner priser for at få den billigste forsikring.

Dette bliver dækket af indboforsikringer

Når du har fundet frem til forsikringen, der passer bedst til dig, så bør du læse alle vilkårene for at finde ud af, hvad der bliver dækket af denne forsikring. Herunder kan du se nogle af de typiske ting, som personer kan være i tvivl om:

  • Stormskader, vandskaber og brandskader
  • Tyveri af havemøbler, grill og lign.
  • Tyveri på ferier

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her