Når klædeskabet er fyldt med nyt tøj fra Sand Copenhagen, så bliver det svært at finde rundt i. Hvis man skal have styr på tøjet i garderoben, skal man overveje, hvad der vil virke bedst for en selv.

Sortér med hjælp fra Sand Copenhagens linjer

Når man køber tøj, så hører det ofte til en bestemt linje eller sæson, ligesom tøj fra Sand Copenhagen. Hver sæson udkommer der nyt tøj, og det er så her, du kan vælge at sætte tøj fra samme sæson sammen. Så ved du, hvad der passer bedre sammen end andet, men du kan også gøre det ud fra bestemte kategorier, som feminint, klassisk, eller hverdagstøj.

Det er en rigtig god mulighed for at have, det tøj du ved, du bruger til bestemte situationer lagt sammen. Så hverdagstøjet ligger sammen, og det ikke bare bliver lagt bagerst i skabet sammen med fest tøjet. Du kan også vælge at tage de kategorier og sortere dem i farver, så du har alt det festlige tøj sammen, men også lagt i farvekoordination.

Et eksempel kunne være, en skuffe fyldt med hverdagstøj, her ligger der altså kun hverdagstøj, en bunke med trøjer, og en med busker og andre underdele. Det ligger også i farvekoordination. Det er altså en super nem måde at holde styr på garderoben, hvor du hurtigt kan finde, hvad du har brug for om morgenen.

Fyld garderoben med ny mode fra Sand Copenhagen

Hvis dit garderobeskab også er fyldt med en masse gammelt kedeligt tøj, du hverken kan lide eller bruger, så har du brug for noget nyt og frisk. Sand Copenhagen har en masse stilfuldt tøj, der lever op til nutidens mode, og er en af de mange muligheder, du har for at friske skabet op med lækkert tøj.

Måske finder du inspiration fra det nye tøj, til hvordan din garderobe skal se ud, og hvordan den skal holdes styr på. Noget af det vigtigste er at du får det til at hænge sammen med dit liv, og den måde det fungerer bedst for dig. Det gør de stressfulde morgener meget nemmere, når der er styr på alt tøjet.

Hvorfor holde styr på garderoben?

Når du har et rodet værelse eller hjem, går det ofte udover humøret, og sådan er det også med din garderobe, selvom den måske er lukket af. Du åbner skabet hverdag, når du skal finde noget nyt tøj, og når du skal lægge noget nyvasket tøj ind. Det er ikke til at finde ud af, hvor der er hvad, hvis man ikke holder styr på det.

Det er med til at holde dig i godt humør, helt fra morgenen af, det er simplere, når du ikke skal bruge en halv time på at finde dine yndlingsbukser i skabet. Det er bare bedre, når alt er på deres plads, så du ikke skal gå og tænke over, hvor den kjole du har brug for til festen er. Når der er styr på garderoben, er der styr på livet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her