Drinks i paraplyerne, hula-hula-skørter og masser af musik, der skaber stemningen omkring din Hawaii-fest, gør det nemt at forestille sig, at man er på sandstrand på Hawaii for at feste natten lang med sine venner. Når man skal holde en Hawaii-fest i sit hjem, er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan pynte hjemmet fra kælder til loft med farvestrålende blomster, du kan endda sprede lidt sand ud på gulvet, hvis du synes, at det er ok at rydde op dagen efter, og så kan du jo passende iføre dig en blomstret skjorte.

Få Hawaii hjem i stuen

Det kan godt være at i år ikke lige bliver rejse-året. Men så er det godt, at der altid findes muligheder for at rykke ens drømme-destination hjem i din stue. Hvis du ikke kan komme til Hawaii, så frygt ej, så lad Hawaii komme til dig. Det er nemt og rigtig sjovt at forberede sig til en Hawaii-fest i hjemmet, og hvis du har tænkt over pynt, drinks og sjove finurligheder på forhånd, så kan det kun blive en rigtig vellykket aften. Du kan passende kigge på internettet for at få inspiration til hvordan der skal dekoreres i hjemmet, for at du får den mest autentiske oplevelse af Hawaii.

Inviter vennerne

Når man skal holde Hawaii-fest, er det vigtigt at man også forbereder sine gæster på, at de skal komme udklædt derefter. Du kan for eksempel skrive i invitationen, at man kan iføre sig et hula-skørt, store blomstrekranse eller en sjov, blomstret Hawaii-skjorte. Dine venner kommer til at synes, at det er herligt at skulle være med til din sjove tema-fest, det er helt sikkert. Du kan også fortælle dem, at kun fantasien sætter grænser, og jo mere farverigt, festligt, kreativt og virkelighedstro, jo bedre er det. Det er sjovt, når alle går op i temafesten, så kan man få skabt den helt rigtige stemning og de rigtige rammer omkring ens fest.

Vær en god vært til din Hawaii-temafest

Rammerne omkring din fest er vigtige. Og til en enhver god fest er det også afgørende, at der er en vært, der styrer slagets gang. Du kan for eksempel byde velkommen med velkomstdrinks, du kan holde en sjov tale, og du kan sætte sjove lege i gang. Det kan for eksempel være ballondans, stopleg eller limbo. Det kan også være en helt anden leg. Når det er Hawaii-tema er det sjovt, hvis det inkluderer en dans, da det helt sikkert vil falde i god smag, og også lede tankerne hen på den skønne dans i hula-skørterne, som man kan opleve på Hawaii.

Vær ude i god tid

Når du skal invitere til Hawaii-temafest, så er det fint at være ude i god tid. Så kan dine gæster nå at forberede fede kostumer i en masse flotte farver. Du kan også lave en invitationen, der passer til temaet i vilde farver med smukke blomster og billeder af paraply-drinks. Så det er bare med at komme i gang nu!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her