Går du og drømmer om at ændre lidt på indretningen derhjemme? Er du træt af de helt lige linjer og hvide overflader? Så skal du overveje at smide forbeholdene overbord og tænke lidt ud af boksen. Alting skal ikke altid være så klassisk, og du kan opnå fantastiske resultater, hvis du eksperimenterer lidt med forskellige stilarter derhjemme.

Her får du råd til to forskellige måder, hvorpå du kan tilføre fornyet stil til dit hjem. Det er ofte ganske simple detaljer, som kan ændre indretningsudtrykket fuldstændigt og give stuerne fornyet liv.

Kobber design og interiør kan gøre hele forskellen

Det lyder måske lidt voldsomt, men i de rette doser kan kobberinteriør virkelig gøre gode ting for din indretningsstil. Kobber design står i smuk kontrast til hvid uden at vende fuldstændig op og ned på alting. Det er tilfældet, fordi kobber design og farve forekommer naturligt, og så har den eksisteret lige så længe som os selv, så den trækker tankerne mod svundne tider og naturlige fænomener.

Du kan både få borde og stole i kobber, men du kan også starte i det små. For eksempel kan du købe lysestager, vaser, glas eller bakker i kobber. Du vil hurtigt opdage, at de tilfører en helt anden stemning end før, og at de giver det der retro-look, som er så moderne i disse år.

Ofte kan du finde masser af kobberinteriør til gode priser rundt omkring. Flere webshops har en speciel sektion dedikeret til formålet, så her kan du let og hurtigt finde lige præcis de ting, du tænker vil se bedst ud hjemme hos dig. Du kan også gå på opdagelse i diverse genbrugsbutikker, for her kan du med garanti finde et eller andet, du nok ikke var stødt på ellers. Hvis du er til de lidt mere vovede indretningstrends, kan det helt sikkert anbefales. Hvem kan for eksempel stå for en vaskeægte kobberbuste?

Gå all-in på bambus

Bæredygtighed står højt på de fleste lister disse år, og det er forhåbentligt en tendens, der varer ved. Det gælder selvfølgelig også, når det kommer til boligindretning, og hvis du ikke allerede er i gang med at indrette miljøvenligt, handler det bare om at komme i gang.

Bambus er et fantastisk materiale, som både er skånsomt i produktionen og nemt at nedbryde igen. Så holder det endda længe, så når du først har investeret i bambus, går der mange år, før du behøver at skifte det ud. Det smarte ved bambus er, at det vokser enormt hurtigt. Det vil sige, at man lynhurtigt kan kompensere for de træer, der fælles, hvilket gør, at mange anbefaler bambus fremfor andre materialer, når vi taler klimavenlighed.

Heldigvis ser det rigtig flot ud, så det handler ikke kun om de etiske aspekter. Bambus giver et stilfuldt udendørs-look, som bryder med de klassiske indretningslinjer. Du kan få mange forskellige møbler i bambus, for eksempel stole, lamper og gulvtæpper. Det er naturligvis op til dig at finde frem til, hvor meget bambus du kan håndtere. I første omgang kan det være en god ide at starte med et par ting og så kombinerer med en masse smukke, grønne planter.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her