Haveforskønnelse behøver hverken være et dyrt eller tidskrævende projekt. Mangler din have liv, eller er der brug for at gøre haven endnu flottere, skal du bruge krukker og potter. Havekrukker er det perfekte tilbehør, der kan bruges i enhver have. Der findes krukker til planter og blomster i enhver størrelse og i ethvert look, så du kan vælge dig de bedste udgaver, der passer til din smag. Vil du have inspiration til at udvælge krukkerne, kan du læse med videre og blive klog på materialer og designs.

Tip #1: Køb tilbehør på nettet og få de bedste produkter til haven

Du skal købe dine store potter og havekrukker på nettet, når du vil have det største udvalg at vælge imellem, og når du vil købe til de skarpeste priser. På nettet finder du websites, der specialiserer sig i krukker til haver, terrasse og altaner. Du får bedre mulighed for at skabe dig et godt overblik over de mange valgmuligheder, når du kan sammenligne forskellige krukker.

Tip #2: Tag udgangspunkt i din have og dens størrelse

Når du skal vælge de rette pyntegenstande til haven, skal du forholde dig til følgende specifikationer:

  • Størrelse og dimensioner
  • Materiale
  • Stil og design
  • Pris

Der findes potter i alle størrelser. De største måler knap 1m i højden og vil stå flot på en minimalistiske terrasse. Mange haveejere holder af det skønne udseende, som planter i havekrukker skaber. Det er en fordel, at du kan flytte rundt på planterne, så du kan sørge for, at de altid står mest ideelt i forhold til at få masser af sollys. Mange havekrukker er lavet af stærkt ler og har en glaseret overflade. Ler kan forskønnes i de mest vidunderlige farvespil, når malingen får lov at flyde sammen og skabe smukke mønstre.

Tip #3: Vælg tidløse designs der kan skabe skønhed i mange år

De mest elegante og moderne havekrukker er lavet med den populære, glaserede overflade. Det giver et abstrakt design på overfladen, som kan skabe forskønnelse i haven år efter år. Hvordan du vælger at sætte dine havekrukker sammen, er helt op til dig. Har du drømme om at lave den mest idylliske sansehave, har du brug for mange krukker og gerne i forskellige designs. Har du en lille have eller en mindre terrasse, er det en god idé at vælge krukker, som matcher hinanden i design og look.

Tip #4: Vælg produkter og tilbehør der matcher dit budget

Pris og størrelse vil hænge sammen, når du er på udkig efter de smukke lerkrukker. Des større de er i dimensioner, des højere vil prisen også være. Du behøver ikke vælge de allerstørste produktudgaver for at lave en flot have. Du kan kombinere forskellige slags krukker og på dén indrette din have med en personlig stil.

Tip#5: Skab en gradvis forskønnelse i haven

Du kan starte med at vælge 2 krukker, som matcher hinanden i look og dimensioner. Med tiden kan du udvide din beholdning, så du får den flotteste have hele året rundt. Når du vælger de populære og eftertragtede unika krukker af glaseret ler, behøver du ikke gå op i at købe specialplanter. Krukkerne vil i sig selv være en skønhed i haven. Dermed kan du spare penge på køb af planter og særlige blomster.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her