Åndbare lagner og madrasser til små børn

0
864
baby søvn

Miljøet i baby- og børnesengen har afgørende indflydelse på dit barns søvnkvalitet. Når du vil skabe de mest komfortable forhold, skal du vælge åndbare produkter, som skaber optimal luftcirkulation i sengen.

Der er flere grunde til, at det kan svare sig at investere i at skabe de bedste søvnbetingelser hos dit lille barn.

Hvorfor vælge åndbare sengeprodukter til dit barn?

Det har stor betydning for barnets fysiske og mentale trivsel, at det sover optimalt om natten. En afbrudt søvn påvirker barnets funktionsniveau negativt. Det kan føre til koncentrations- og hukommelsesbesvær og gøre, at barnet lettere bliver irriteret eller ked af det i dagligdagen.

Et dårligt eller afbrudt søvnmønster hos barnet påvirker også dig som forældre. Du kan selv opleve at få en forringet søvnkvalitet, som får samme konsekvenser for dig i dagligdagen.

De bedste forudsætninger for en god og optimal søvn starter i børnesengen.

Det er vigtigt, at du vælger åndbare produkter, som tillader barnet at sove uforstyrret.

Du kan finde specialdesignede sengeprodukter på markedet, som er udviklet med henblik på at skabe den bedste søvnkvalitet hos små børn.

Disse produkter finder du hos AeroSleep, som er en belgisk virksomhed og udstyrsproducent.

De åndbare produkter findes både som madrasser og lagner, og de giver dig og ikke mindst dit lille barn en lang række fordele:

  • Du giver dit barn en tryg og uforstyrret søvn
  • Du skaber den bedste hygiejne i baby- eller børnesengen
  • Du skaber de bedste trivselsforudsætninger for dit barn
  • Du mindsker risikoen for allergier hos dit barn.

Når du vælger de anerkendte og testede kvalitetsprodukter fra AeroSleep, får du mange valgmuligheder i forhold til designs. Du kan finde både madrasser, madrasbeskyttere samt lagner, som matcher enhver størrelse børneseng.

Aerosleep giver dig de bedste produkter på markedet

Produkterne fra den belgiske sengeudstyrsproducent adskiller sig fra alle andre produkter på markedet. Modsat de konventionelle madrasser og lagner af bomuld, er produkterne fra AeroSleep fremstillet i en unik og enestående 3D-bikubestruktur.

Du kan vælge imellem alle basis produkter til baby- og børnesenge fra AeroSleep:

  • Madras
  • Madrasbeskytter
  • Lagner.

Konstruktionen af madrassen er intelligent designet. Madrasserne er skabt i flere lag. Mens det øverste lag kan absorbere fugt og lede sved væk fra dit barn, er det nederste lag vandtæt. Dette beskytter madrassen mod pletter og bakterier.

Det er en god idé at vælge madrasbeskyttere, så du skaber de bedste hygiejneforhold i babysengen. Med madrasbeskyttere vedligeholder du kvaliteten på madrassen.

Såvel madrasbeskytterne samt lagnerne kan tåle at blive maskinvasket ved 60 grader.

Den bedste luftcirkulation skaber du, når du gennemfører den høje kvalitet omkring udstyret til babysengen. Vælger du lagner fra AeroSleep foruden madras og madrasbeskytter, skaber du den bedste luftcirkulation.

Dette gør det muligt for barnet at ånde igennem produkterne. Med åndbare produkter kan dit barn sove i et komfortabelt og behageligt miljø, som højner søvnkvaliteten.

Du kan bruge de anerkendt kvalitetsprodukter til både liften, barnevognen og babysengen. I takt med at dit lille barn udvikler sig, finder du produkter, som passer til børne- og juniorsengen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here