Apps til haveelskeren

0
851
haveapps

Er du vild med din have kræver det, at du bruger meget tid på den. Hvis ikke man gør noget ved sin have kan man nemlig hurtigt kigge ud på en have, der ikke har det for godt. Græsset skal både vandes og klippes jævnligt. Buskene skal trimmes og så skal man også passe på de mange smukke blomster man har. Alt dette kræver tid og det skal man sørge for, at man har. Hvis man elsker at gå rundt i haven og har grønne fingre vil man ikke have noget imod at bruge meget tid i haven. Hvis man derimod ikke er så meget til dette, er man nødt til at lære noget om det. En anden ting man også skal have er viden om hvad man skal gøre. Det er ikke alle der har denne viden. Heldigvis er der mange forskellige måder, hvorpå man kan få viden. Der findes rigtig mange apps man kan downloade til sin mobiltelefon for at blive klogere. Find de helt rigtige apps hvis du har grønne fingre.

En app kan fortælle dig, hvornår du sår

Ved man intet om haver kigger man blot ud på en have og nyder, at der både er blomster, krydderurter, buske, græs og træer. Det kan være, at det i virkeligheden ser meget simpelt ud, men sådan er det ikke nødvendigvis. Der kan nemlig være rigtig mange problemer forbundet med at skulle så. Disse problemer kommer kun til udtryk hvis man ikke ved noget om haven. Har man den information, der skal til, ville man ikke opleve nogen problemer.

En af de ting man skal vide er hvornår man skal så de forskellige ting. Der er nemlig meget forskellige tidspunkter for hvornår man skal så det ene og det andet. Aner man ikke noget om haven begynder man måske bare at så det hele på én gang. Det kan gøre, at man hurtigt får gjort noget forkert. Man gør det selvfølgelig i den bedste tro, men det er dog ikke altid en god ide. Der findes en app, som du kan downloade og som fortæller dig hvornår du skal så. I sig selv er det ikke noget revolutionerende. For denne information kan du også finde i en bog. Det gode og særlige ved denne app er, at du får notifikationer. Det vil sige, at hvis der er en dag eller et par dage, hvor forudsætningerne for at så jordbær er helt perfekte, får du det at vide.

Få hjælp til vanding fra en app på telefonen

Det er ikke kun i forhold til hvornår du skal så, at en mobil kan være god at have. Det er nemlig også godt at bruge din telefon når du skal finde ud af hvor meget du skal vande. Her kan du downloade en helt anden app. Der findes nemlig en applikation, som udelukkende er udviklet så man kan blive klogere på hvornår man skal vande de forskellige blomster. I mange tilfælde er det slet ikke nødvendigt at vande i ens have. Hvis det er en våd sommer, vil det ikke være nødvendigt at vande. Hvis det derimod er en meget tør og solrig sommer vil det være nødvendigt at vande. Derfor er det en meget god ide at kigge op på himlen og af og til ned i sin app.

Det er ikke altid nemt at vide hvor grænsen går for om man skal vande eller om det er overflødigt. Netop derfor er det en god ide at kigge på app’en.

I haveapps deler man erfaringer

En af de ting, som de mange haveapps har til fælles er, at man ofte kan dele erfaringer med andre haveentusiaster. Sammen kan man nemlig komme frem til de bedste løsninger for hinanden. Finder du ud af, at der er en helt særlig metode til at komme af med uønskede dyr i haven, kan du skrive det i app’en. Det kan være, at andre har nogle andre tips og på den måde kan I gøre hinanden klogere. Netop det at dele viden er en af de mange gode ting der er fremkommet mere og mere ved hjælp af internettet.

I en app kan man have flere udvidede funktioner. Blandt andet kan man skrive direkte til folk. Hvis der er en som man ønsker at skrive noget til kan man gøre det. Man kan også skrive ud i et åbent forum, så alle har mulighed for at svare. På den måde er der mange funktioner, som indebærer at dele viden og erfaringer med hinanden når det kommer til apps om haven.

Gode anlægsgartnere kan man finde via app

Hvis man synes, at det er på tide, at ens have bliver lavet meget om, kan det være, at det er for stor en mundfuld for en selv. Her kan man i stedet bede andre om at gøre det. Måske skal der både laves græs, blomster og fliser. Det kan være svært at skulle stå for det helt alene. Her findes der også en app, som man kan bruge.

Denne app indebærer, at man slet og ret finder en god anlægsgartner. Faktisk har app’en ikke som sådan noget at gøre med gartnere. Snarere er det brugere af appen der kan snakke med hinanden om deres erfaringer med forskellige gartnere.

Quiz løs i app om haven

Har du gået rundt i din have og indhentet erfaringer og viden vil du vide rigtig meget om haven, træer, buske, natur generelt. Denne viden kan du bruge i en applikation på din telefon. Denne app indebærer forskellige spørgsmål.

Du kan skrive med andre brugere i app’en samtidig med, at I spiller. Spillet går ud på, at man downloader en app, som indeholder forskellige spørgsmål. Disse spørgsmål har alle sammen noget med haven at gøre. Ved at svare rigtigt kan du vinde over dine venner, som også ved meget om haven. Det kan gøre, at du måske vinder en havesaks eller lignende. At have præmier på højkant gør i hvert fald altid ting sjovere. Brug lidt tid på at tænke over dit svar og lad vær med at snyd da det blot gør spillet kedeligere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here