Måske du altid har boet lige i hjertet af København, men efterhånden er begyndt at drømme om at bo i hus. Måske et hus med en lille have, så du har mulighed for at nyde de varme sommerdage og sommeraftener udenfor. Her kommer lejeboligerne i spil. Alt dette kan du nemlig opnå med en Lejebolig Bagsværd eller en Lejebolig Hellerup. Begge steder ligger nord for København og emmer begge af ro, natur og idyl. Med en lejebolig i enten Bagsværd eller Hellerup er du stadig tæt på København og kan på ingen tid komme ind til midtbyen.

Lej en lejebolig i Bagsværd nord for København

Bagsværd er en skøn bydel i Storkøbenhavn, som ligger i Nordsjælland lige ved Bagsværd sø. Bagsværd er et meget attraktivt sted med sin placering lige ved både Hareskoven og Bagsværd sø. Blandt andet derfor er Bagsværd også et populært sted for lejeboligerne, og du finder da også en lang række skønne boliger i bydelen. Uanset om du drømmer om, at bo i hus med have eller en stor lejlighed kan du med garanti finde en bolig, der falder i din smag i Bagsværd. Du behøver ikke bekymre dig for, at du kommer langt væk fra København, og at det er svært at komme ind til byen. Der er nemlig S-togsforbindelser fra stationen i bydelen og ind til København og på den måde kan du hurtigt og nemt komme ind til byen. Bagsværd byder både på hyggelige gader med butikker, grønne områder, skov samt en masse skønne boliger. Heriblandt finder du både etageboliger, to højhuse i bymidten samt mange skønne huse. Så drømmer du om, at komme lidt uden for København og få lidt udendørsarealer, er Bagsværd altså et godt bud. Der findes både lækre grønne områder, og en masse skønne lejeboliger.

Med en lejebolig i Hellerup kan du bo i et skønt og roligt område

Hellerup er en utrolig smuk og attraktiv bydel i Storkøbenhavn, som ligger i Gentofte Kommune. I Hellerup får man lidt af det hele. Der er nemlig blandt andet både strand og havn. I bydelen finder du også en populær hovedgade, som er fyldt med hyggelige caféer, eksklusive restauranter samt mange gode butikker. Så det er altså også muligt at komme shoppelysten til livs. Hellerup er en unik by og samtidig anses det også for at være en af Danmarks mest velhavende bydele. I Hellerup vrimler det også med skønne lejeboliger, som du kan flytte ind i. Her er det både muligt at finde steder med mulighed for udendørs arealer samt fine lejligheder. Fra bydelen er der masser af gode transportmuligheder, så du på ingen tid kan stå inde midt i København.

Så ønsker du at bo i et idyllisk område, fyldt med både parker, skov og strand er Hellerup helt sikkert noget for dig. Du finder også en smuk havn samt et fantastisk byliv. Så kort sagt har Hellerup alt hvad hjertet kan begære.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her