Står du og tænker, at det vist er ved at være på tide, at du laver lidt om i din stue eller på dit kontor? Når man skal indrette sit hjem, så gælder det selvfølgelig først og fremmest om at dyrke sin personlige stil og smag, så man kan føle sig hjemme og tilpas i sin bolig.

Derudover kan der dog også være nogle praktiske ting, som skal tages hensyn til. Eksempelvis bør man tænke over den plads, man har i forhold til, hvad man gerne vil have skal fylde noget i indretningen. Hvis man er typen, som har rigtig mange ting, ja måske endda nogle samlinger, så skal man også lære at udnytte den plads man har – og det kan man gøre på en super smart og tjekket måde med en vægreol.

Udnyt pladsen

Det, som nemlig er så smart ved at have en vægreol, og gerne en stor en af slagsen, er, at du meget enkelt får plads til en helt masse ting. Moderne er det især med de kæmpe store vægreoler, som faktisk dækker hele væggen.

På den måde får man nemlig en fornemmelse af, at væggen faktisk bare er en stor reol, og det åbner også rummet mere op, selvom man i princippet fjerne 20-30 centimeter af væggen.

Men med en vægreol formår du i den grad at udnytte pladsen, fordi du får plads til alle de ting, som på en eller anden måde ikke kan “stå selv”, som en sofa eller et bord eksempelvis kan. Det kunne eksempelvis være en vægreol med plads til en masse bøger eller plader.

Få plads til din(e) samling(er)

Det, som den store vægreol nemlig kan, er selvfølgelig at give plads til alle dine samlinger, hvis du har sådan nogle. Det vil selvfølgelig være helt oplagt at have et hav af bøger stående i reolen, hvis det er den slags, du samler på – det ser nemlig rigtig fedt ud at have hele samlingen stående sammen på den måde.

Det kan også være, at du er old school og har en helt masse dvd’er, som du gerne vil have til at stå fremme. Så kan du eventuelt lade vægreolen omslutte et tv, hvor du så har alle dvd’erne rundt omkring fjernsynet – det er ret cool.

Det ser godt ud

Udover at vægreolen er en rigtig praktisk løsning, som giver dig mulighed for at opbevare alle de skønne ting du har, så er det faktisk også et meget moderne og stilet valg, som du også vil støde på i nogle af boligmagasinerne.

For selvom du ikke er typen, som har en masse bøger eller plader, så er der i en vægreol plads til en masse andre ting. Det ser eksempelvis ret cool ud, hvis man vælger at sætte nogle vaser, skulpturer, glas og lignende ting ind i reolen. Og så kan man også lade nogle af rummene stå ledige, da det giver en ret fed og meget moderne effekt. Find eventuelt inspiration hos nogle af de store boligbloggere – denne tendens vil du helt sikkert støde på.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her