Hvis du skal have kæledyr i dit hjem, kræver det, er der er plads til dyret. Uanset om du påtænker at anskaffe dig en hund, en kat eller en gnaver, så kræver det lige lidt indretning i hjemmet, så der er plads til dyret. Se med her, for inspiration til, hvordan du indretter dig med forskellige former for kæledyr.

Indretning af hjemmet til gnavere

Hvis du eller dine børn skal have en gnaver, vil det kræve, at du indretter hjemmet med et bur til dyret. Det kan f.eks. være, at du overvejer at anskaffe dig en dværghamster. Så gælder det om at finde et rigtigt fint dværghamsterbur, så dværghamsteren kan leve et godt liv. Der findes forskellige former for dværghamsterbure i forskellige størrelser og farver, alt efter hvad du tænker, der passer ind i dit hjem. Når du skal gøre plads til dit dværghamsterbur eller dine dværghamsterbure, skal du tænke på at finde et sted, hvor dyret ikke bliver glemt. Gør det f.eks. rigtigt hyggeligt ved at placere det i stuen eller på et af børneværelserne, så pasning og rengøring af buret kan blive et af børnenes daglige pligter.

Indretning af hjemmet til katte

Hvis du skal have kat, kræver det også lidt forandringer i indretningen. Katte kræver ofte ikke så meget, men det kan være nødvendigt at indrette hjemmet med et kradsetræ, så katten ikke kradser på møblerne. Et kradsetræ giver katten mulighed for at kradse løs, hvilket ofte er nødvendigt for katten, da det klør under dens kløer. Det kan også være rigtigt fint at indrette hjemmet med forskellige former for kattehuler. Katten har ofte brug for at kunne gemme sig lidt væk og finde lidt ro. Katte elsker små trange rum, hvor de kan føle tæthed omkring kroppen. Det er kattehuler oplagte til. Der er ofte også brug for et par madskåle og et kattetoilet. Kattetoiletter fås både som åbne bakker, og som bakker med låg, hvor det bliver mindre visuelt. Faktisk findes der også muligheder for at gemme kattetoilettet helt væk i et møbel, så det ikke generer i ens indretning.

Indretning af hjemmet til hunde

Hunden bliver ofte betegnet som menneskets bedste ven. Hunden kræver da heller ikke meget i indretningen bortset fra, at den gerne skal have et sted, hvor den kan slappe lidt af. Til afslapning er en hundekurv oplagt. Hundekurven findes i mange forskellige udgaver f.eks. hvor det er lavet af stof, af plastik og mere moderne udgaver i træ. Placer gerne hundekurven i stuen, så hunden kan være tæt på jer, når den slapper af. Hundekurven gør det nemmere at forhindre hunden i at være i møblerne, hvis man gerne vil undgå det. Hunden har også brug for et sted at spise, og der er to madskåle ofte tilstrækkeligt. Hunden kan have brug for at blive stimuleret med forskellige former for bidedyr og andet hundelegetøj. Du kan eventuelt indrette et hjørne til hunden hvor alt hundelegetøjet er samlet i en kurv.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her