Jo ældre man bliver, jo flere ting har man efterhånden fået skrabet sammen. Der er bare ofte det problem, at man ikke ved, hvor man skal få plads til alle ens ting. Kvadratmeterne er efterhånden godt fyldte, så hvad gør man? En ide er at investere i nogle smarte svævehylder.

Få mere plads på gulvet

Der er efterhånden godt fyldt med møbler på gulvpladsen. Man kan snart ikke fylde sine reoler og kommoder med mere, hvis man vil undgå, at det ser rodet ud. Dog mangler man at fremhæve nogle nips, og disse specifikke nips skal ikke bare gemmes væk i et skab, der i forvejen er fyldt med genstande, man ikke har fået sorteret ud i. Hvis dette er situationen, bør man tage indretningen til nye højder – bogstavelig talt. Man bør overveje, hvordan man kan optimere pladsen på væggen. Heldigvis findes der opbevaringsplads, man kan hænge op for at fjerne fokus fra gulvpladsen. Rummet kan nemlig meget hurtigt komme til at føles småt, hvis man ikke formår at fordele sine ting. Svævehylder er i dette tilfælde vejen frem. De er både praktiske og kan opbevare en hel del, men de kan også give et touch til indretningsstilen og fungere som et modeelement med de rigtige ting at fylde dem med.

En svævehylde giver mange muligheder

Netop fordi der ikke er beslag på svævehylder, kan de hænges overalt uden at tage for meget fokus. Det smarte ved svævehylder er også, at de nemt kan kombineres, så der dannes en form for reol. Man kan fx hænge hylderne lodret – en efter en – og fylde pladsen med eksempelvis bøger – så har man skabt sin egen lille bogreol, men uden at tage for meget plads. Hylderne bør ikke nødvendigvis kun bruges af praktiske årsager, for denne løsning er også den bedste løsning på en tom, hvid væg, der står og ser kedelig ud. Mange kender til at have en endevæg, de ikke ved, hvad de skal gøre ved. Man kan enten vælge at male den en anden farve, man kan købe et stort kunstværk, der kan larme lidt på væggen, eller man kan gå vejen med svævehylder. En svævehylde kan nemlig sagtens bruges til udstilling, så de lidt finere ejendele, man besidder, kan man passende stille på sin hylde, så de bliver synlige.

Effektivt i små lejligheder

Mange har i sit liv prøvet at bo i en lejlighed, hvor man skulle gå på kompromis med mindst ét af rummene. Ikke nødvendigvis fordi rummet ikke levede op til dets funktion, men nærmere fordi, at pladsen var så trang, at det gjorde det svært at indrette og opbevare. Hvis man tager et klassisk, gammelt, storby-badeværelse, hvor man nærmest bader i vasken, kan det være vanskeligt, hvordan man nogensinde får plads til alle sine ting. Her er løsningen at købe svævehylder og placere dem i højden. På den måde får man integreret en smule opbevaringsplads på et meget småt areal, hvor der ikke er plads til en reol. Det samme gælder de små køkkener. Man kan nemt komme ud for, at man står og mangler skabsplads, fordi man måske har tendens til at have diverse køkkenmaskiner samt spækkede skabe fyldt med proviant. Her handler det om at fordele tingene ud og få hængt nogle hylder op, der kan være behjælpelige til dette formål. På hylderne kan man vælge at sætte de ting eller madvarer, der fører sig æstetisk bedst frem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her