Få styr på dit brænde i stuen

0
647
Brænde

Stuen er stedet, hvor du skal kunne slappe af, så det er vigtigt, at der er så renligt som muligt. Tit kan man komme langt ved at fjerne noget af alt det nips, som man alligevel ikke kan lide. Men det er ikke altid nok. Noget af det som kan gøre en kæmpe forskel, men som ingen tænker så meget på, er brænde. Hvis dit brænde til pejsen bare er stablet en smule rodet i hjørnet, så kan det hurtigt blive svært at få stuen til at se helt ren ud. Her kan du læse, hvordan du kan opbevare dit brænde på en stilren og praktisk måde.

Gem brændet væk

Det kan være svært at få en stak brænde til at se flot og minimalistisk ud, men det kan nemt opnås med den rette type opbevaring. Der findes et stort udvalg af kurve, som både er rummelig og flotte. Du kan nemt finde en flot kurv som passer ind i stuen. Den største fordel ved kurvene er også, at de holder på det snavs og støv, som der tit kommer i forbindelse med brændeopbevaring. Det betyder, at du ikke skal tænke på at støvsuge, hver gang du vil lave en hyggeaften foran pejsen. Du kan også sagtens finde spande, som er helt stilrene, hvor du kan have ting til at stå oven på låget. Her kan du også bruge spanden som sofabord, hvis du ikke regner med at skulle bruge brænde særlig tit.

Vis brændet frem

Hvis man gør det rigtigt, så kan brænde blive virkelig flot og dekorativt. Det kan dog være svært at finde den rette måde at gøre det på, hvis det også skal være praktisk. Du kan selv vælge at bygge en brændereol, men det er langt fra den bedste løsning, hvis du har travlt. Man kan ikke komme udenom, at arbejde fylder meget. Så det er for mange meget optimistisk at skulle bruge hele weekenden på at bygge en reol til deres brænde. Heldigvis kan du finde en masse færdige løsninger på brændereoler. På den måde er du sikker på at få noget som er lavet i ordenligt håndværk. Hvis du er villig til at betale lidt mere, så kan du også få lavet en reol efter de mål, som der er i din stue. Du kan også finde mindre brændereoler med hjul, så du nemt kan flytte rundt på din reol, når du skal gøre rent.

Find et miljørigtigt opbevaringssystem

Igennem de seneste par år er klimavenlighed blevet større og større. Folk er derfor også mere kritiske overfor, hvordan ting er blevet produceret. Du kan finde et stort udvalg af klimavenlige brændekurve på hedestoker.dk. Disse kurve er blevet lave med hensigt på have mindst muligt ressourcespild. Derudover er de også lavet i kvalitetsmaterialer som kan holde til slid. Det er alt fra økologisk læder til genanvendt gummi fra gamle bildæk. Du kan også finde et stort udvalg af brændereoler og brændespande hos dem, hvis du ikke føler, at brændekurve passer ind i dit hjem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here