På denne side vil du få et kort indblik i de gængse trin i byggeprojekters forløb, og en række små tips og tricks, der kan ende med at spare dig op til 60% af projektet budgettet, når du skal vælge din foretrukne byggepartner iblandt den danske byggebranches mange top firmaer.

Den rigtige fremgangsmåde til dit fremtidige byggeprojekt, er mere end blot en række trin der skal følges: Det er et kontrolleret kaos af beslutninger.

Fra drøm til ide

Ethvert byggeprojekt kræver en længere byggeproces, hvor du skal jonglere budgetter, den danske lovgivning og en samarbejdspartner.

Inden du bekymrer dig om alt dette, er der dog et vigtigt starttrin, der påbegynder din rejse mod drømmeboligen – visualisering.

Skal du have føjet et værelse til huset, kan du på forhånd forestille dig hvordan det skal se ud. Vil du have renoveret køkken og stue, er der uden tvivl allerede et smukt, veldesignet køkken i dine tanker, der lokker med sine funklende smukke flader.

Og det er godt at have en ide på forhånd: Nu skal den bare skrives ned!

Få visualiseret dit design. Brug papir, smarte apps eller gå til en designer der kan skabe detaljerede grafiske fremstillinger, men gør din drøm synligt på en praktisk måde, der inkluderer alt lige fra kvadratmeter til farve.

Det vil gøre udførelsen af projektet langt lettere.

Lad en rådgiver se på dine planer

Mange mener at så længe de har en plan og et byggejob, behøver de blot tage fat i et firma der arbejder med ”byggeprojekter” og vupti, så kan de gå i gang.

Men når der er tale om særligt større byggeprojekter, kan være en fordel at søge hjælp hos en arkitekt eller byggesagkyndig: Ofte vil disse eksperter kunne se muligheder du end ikke havde overvejet.

Desuden involverer byggeprojekter, alt efter hvilken slags projekt der er tale om, adskillige ”spillere”.
Hyrer du et af top firmaerne indenfor mure-faget til at bygge dig et nyt badeværelse, vil du få en høj kvalitets løsning, men én der fokuserer på det som murerfirmaer gør bedst.

Hyrer du en af top firmaerne indenfor tømre-branchen, får du en særdeles god tømreløsning ect.

En ingeniør eller byggesagkyndig kan give dig ideer og løsninger, der ikke er bundet til ét firmas vision, men som er baseret på dine ønsker – ikke hvad firmaet ”plejer” at gøre.

Find den perfekte byggepartner

At finde den rette byggepartner kan være en yderst vanskelig opgave.

Der findes et overvældende antal byggefirmaer i Danmark -og på nettes samles alle disse firmaers hjemmesider og tilbud som et uendeligt virtuelt ocean, der er umuligt at overskue.

Det er altid en god ide at spørge venner og bekendte om de kan anbefale specifikke byggepartnere til dit projekt.

Ønsker du at finde gode tilbud og skabe dig overblik over mulighederne, kan sider såsom Byggetilbud give dig adgang til gode tilbud og informationer om top arbejderne og top firmaerne indenfor alt lige fra mure-branchen til maler-tilbud.

Find priser på håndværkere her

Dette giver mulighed for at kunne vælge det firma der understøtter dine visioner bedst, og som samtidigt kan give dig den bedst mulige pris.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her