Gåture i haven behøves ikke at blive forhindret af regnvejr

0
695
Regn på træ i baghave

Er man haveejer, og er man glad for at benytte sig af muligheden for at gå ture i den, er det aldrig sjovt når en regnfuld dag kommer og forhindrer en i at komme ud. Ja, man kommer hurtigt til at savne muligheden for at bevæge sig frit udenfor, og nyde godt af den smukke natur som omgiver en.

Heldigvis behøves gåture i haven ikke at blive forhindret af regnvejr. Nej, med blot den rigtige forberedelse kan du sagtens komme afsted på trods af et vejr, der ikke arter sig.

Husk den rigtige påklædning

Det er altid skønt at tulle rundt i sin have iført let og behageligt tøj. Når det regner, må der dog en anden påklædning til for ikke at blive gennemblødt, og i værste tilfælde forkølet. Har du det rigtige tøj på, er der til gengæld heller ikke noget som kan forhindre dig i at tage ud på en god gåtur i haven.

Hvad er så den rigtige påklædning? Først og fremmest er det en god idé at tjekke vejrudsigten. Selvom det regner, er der nogle andre faktorer, som er gode at have et øje på. Hvilke? Temperaturen og vindstyrken. Det er nemlig ikke kun regnvejret det er vigtigt at tage højde for, hvis du vil have en god tur ud i din have.
Sørg for at få pakket dig ind i tilpas varmt og vindtæt tøj, som samtidig vil holde dig tør for regnen. Her er det specielt vigtigt at tænke over at have ordentligt fodtøj på, som holder dine fødder tørre og varme. Bliver dine fødder først kolde, er du nemlig meget mere udsat for at få skaffet dig en forkølelse.

Skærm af for regnen med en god paraply

Har du først den helt rigtige påklædning på til vejrforholdene, er du allerede godt på vej til at kunne gennemføre din sædvanlige gåtur i haven. Varm, vind- og vandtæt påklædning er dog ikke nok – specielt hvis du gerne vil undgå at blive gennemblødt. Der skal nemlig også en god paraply til, skal der.

Hvad skal du være på udkig efter, når du er på udkig efter en paraply? Først og fremmest er det vigtigt at du vælger en, du kan lide at se på. Det kunne for eksempel være en fin camouflage paraply, som falder i ét med omgivelserne. Så er det heller ikke så forstyrrende for dem der iagttager haven indefra, når du går tur derude.

En camouflage paraply kan være en meget god idé, som du helt sikkert vil blive glad for at have investeret i. Når du samtidig sørger for at den camouflage paraply du vælger, er stor nok og i god kvalitet, vil du blot være endnu bedre stillet. Det er nemlig ærgerligt hvis du får anskaffet dig en fin camouflage paraply for derefter at opdage at den hurtigt går i stykker.

Ja, det er bestemt muligt at komme ud og gå tur i haven på trods af regnfuldt vejr!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here