Der er da nogle folk, som godt kan lide at bruge tid i haven. Måske de ligefrem har såkaldte grønne fingre og planter alt fra blomster til krydderurter i haven. Der findes dog også mange, som slet ikke synes, det er spændende at skulle bruge så lang tid på at gøre haven i stand. Haven skulle gerne se præsentabel ud, hvis der kommer gæster, men det skal helst være nemt. Derfor får du herunder tips, som kan gøre arbejdet i haven lidt lettere for dig.

Anskaf dig en robotplæneklipper

Det kan være så utroligt ensformigt at skulle klippe græs, når man bare går frem og tilbage igen og igen for at få græsset til at se pænt ud. Der er dog en simpel løsning, som kan spare dig for at bruge mange timer i haven. Hvis du køber dig en Bosch robotplæneklipper, så vil opgaven blive løst for dig, uden at du skal løfte en finger.

Den smarte plæneklipper kommer helt ud til kanten og har en hukommelse, som gør, at den har styr på, hvor den allerede har klippet. Det betyder også, at plæneklipperen skifter rute fra gang til gang, så mærker af ruten ikke synliggøres i haven. Den efterlader en sund plæne, og du skal ikke rive græsset sammen efter klipningen, da robotten selv fordeler græsset fint, så haven gødes og bliver mere frodig. Når robotplæneklipperen er ved at løbe tør for batteri, så bevæger den sig selv hen til den dockingstation, som lader robotten op.

For at holde den smarte robot ved lige, så kan det være nødvendigt at udskifte eksempelvis knivene, så der altid efterlades et skarpt resultat. Heldigvis findes der en masse reservedele til Bosch robotplæneklipper, så det er ikke en besværlig opgave heller.

Brug potter eventuelt placeret på hjul

En anden måde, hvorpå du kan gøre det nemt for dig selv, er ved at placere dine planter i potter. Det betyder nemlig, at du ikke skal grave dem op for at flytte på dem. Særligt hvis du har dine potter på planteunderskåle med hjul, eller hvis du har plantekasser, der også kan flyttes rundt grundet hjul, så bliver det ikke meget nemmere. Du kan derved hurtigt flytte på dem, hvis du skal slå græs under, eller hvis du føler for at indrette din have anderledes. Når du bruger potter og plantekasser, så hæver du også dine planter, hvilket betyder, at hvis du eksempelvis har små jordbærplanter eller lignende, så kommer der ikke dræbersnegle og spiser dem.

Pas på dit hjem, mens du er i haven

Det er et ret velkendt fænomen, at tyve lister sig ind i huset, mens ejerne går rundt i baghaven. Det kan for eksempel ske ved, at der kommer en person om i baghaven og distraherer parret. Dette kan du løse med et overvågningskamera i hjemmet, som er forbundet til din mobil. Der findes mange muligheder for udstyr, når det kommer til overvågningskamera. Går man efter det bedst testede overvågningskamera, får man dog fuld valuta for pengene.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her