Guide til en hyggelig stue

0
724
stue

Nogle kalder stuen for hjertet i huset. Dette er også en meget passende sammenhæng, da det er i stuen at hjemmets beboere mødes for at tale, grine, lege, se tv, spille, drikke en kop Chai latte sammen, eller blot hænge ud. Ja, stuen er højst sandsynligt et af de rum i et hjem, som bliver brugt allermest.

Derfor er det også vigtigt at have indrettet en hyggelig stue, hvor der er plads til alle de aktiviteter, man bruger stuen til. Bliv derfor her guidet til hvordan du kan gøre stuen til det hyggelige rum, den fortjener at være.

Indret stuen med de rigtige møbler

Alle familier er forskellige – og din adskiller sig sikkert også fra andre familier på en lang række punkter. Derfor er det vigtigt at få indrettet sin stue med de helt rigtige møbler, som passer til den familie, som bruger stuen.

Selvfølgelig er mange af de møbler der bruges i stuen ens for de fleste: sofa, sofabord, fjernsyn, skænk, reoler, tæppe, standerlampe. Alligevel er disse møbler med til at sætte det personlige og hyggelige præg på en stue.
Sørg derfor for at vælge de helt rigtige møbler til din stue, så den kan blive hyggelig og lige efter din smag.

Gør stuen indbydende for alle

Stuen er generelt et af de mest brugte rum i et hus. Der er her man mødes over en kop te, måske en lækker Chai latte endda, der er her man slapper af, har gæster eller bruger tid sammen som familie. Derfor er det også kun naturligt at stuen skal være indbydende for alle, for at samtlige medlemmer af familien synes det er hyggeligt at være der.

Hvordan gør man så lige det? En måde at gøre det på, er at gøre stuen til et sted, hvor der gerne må leves. Har man små børn, er det måske ikke det bedste valg med et sart, hvidt gulvtæppe, som man er meget optaget af, der ikke må blive plettet. Nej, så er det mere indbydende med en stue, hvor børnene også kan være uden nerverne bliver tyndslidte over det fine gulvtæppe.

Når alle i familien kan opholde sig i stuen sammen og nyde hinandens selvskab, bliver den hurtigt meget, meget hyggeligere.

Tilføj hyggelige elementer til stuen

Når det så er sagt, kan stuen selvfølgelig også gøres meget mere hyggelig ved at tilføje de klassiske hyggelige elementer. Ja, find hyggetæpperne frem, og sæt friske stearinlys i lysestagerne. Gør klar til at der kan nydes en lækker kop Chai latte i stuen i godt selvskab. Det handler nemlig også om at skabe grobunden for en hyggelig stemning – og den får man i hvert fald når der nydes Chai latte i godt selskab.

Der er nærmest garanti for en hyggelig stue, når de rigtige elementer, som man forbinder med hygge, bliver tilføjet. Når der derudover er plads til at der må leves i stuen, kan man hurtigt være sikker på, at man har en hyggelig stue, som indbyder til nærvær og ja, hygge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here