Måske du står ved et af hjemmet helt store indretnings overvejelser, nemlig hvor skal printeren placeres? Det er en af de der ting man ikke tænker så meget over før den egentlig skal stilles et sted. Ting som spisebordet og sofaen ved man som regel rimeligvis fra starten af hvor skal stå. Men hvad gør man lige med ens printer.

Bruger I den meget? Find en Brother printer

Der er nogle forskellige ting du bør overveje, når du vælger en placering til din printer. For det første er det godt at tænke over hvor mange der bruger printeren og hvor ofte I bruger den. For nu hyppigere den er i brug, nu vigtigere er det at den står et sted hvor den er nem at komme til og betjene. Nu er sådan en Brother printer ikke det mest sexede apparat, så det er nok ikke lige den man vil have stående i stuen eller køkken-alrummet. Men måske der er plads til den lige indenfor døren til kontoret eller gæsteværelset? Så kan alle familiens medlemmer nemt finde den og få printet det de har brug for.

Ved du derimod at det sjældent I vil bruge Brother printeren, så kunne man måske overveje om man har et skab den kunne stå i. Så slipper I for at have den stående fremme, hvis nu det ikke lige er muligt at give dem en nem og diskret plads. Står den inde i skabet, tæt ved en stikkontakt, er den nem lige at tage ud når den skal bruges og ellers kan den gemmes væk.

Helt generelt set er det smarteste sted at have en printer nok på et kontor. Men nu er det jo ikke sikkert at man lige har rum nok til at have et kontor. Derfor skal man måske overveje i hvilket rum en printer vil være mindst mulig generende. For som sagt er det ikke en æstetisk smuk maskine. Derfor kan det også være en ide at indtænke printeren i det valg af reolsystem eller andet man vælger at have i et af sine rum. På den måde kan den få en fast plads der og komme lidt af vejen.

Hold printeren fuld

Husk at en printer ikke er meget værd, hvis ikke den har de toner der skal bruges for at I kan printe det I ønsker ud. Derfor er det en god ide at få bestilt nye toner inden man faktisk er løbet tør. På den måde undgår man pludselig at stå i en situation hvor noget vigtigt skal printes og kun halvdelen kommer ud. Det samme gælder for sådan noget som printerpapir. Der findes ikke noget mere irriterende end at finde ud af at man er løbet tør. For dette finder man jo først ud af, når man skulle have brugt papiret. Så gør dig selv den tjenesten lige at holde øje med beholdningen af toner og papir og få det købt eller bestilt online inden skaden er sket. Har man tid til at vente på leveringen af sådanne ting, kan det være en fordel at bestille det over nettet. For her er priserne tit lidt lavere end i de fysiske butikker.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her