Der er flere grunde til hvorfor det kan betale sig, at isolere sit hjem ordentligt. 3 af de grunde kan du læse mere om lige her. Det er nemlig sådan, at der er 3 grunde der gælder for alle og lige gyldigt hvilken type bolig de bor i. Så hvis du bor i et hus, der ikke er isoleret ordentligt, så er denne artikel til dig uanset hvilken type bolig du har. Her kan du blive klogere på alle typer af isolering inklusive loftisolering.

Du sparer på varmen og spare derfor penge

Vand, elektricitet og varme er nogle af de ting, som man trofast betaler for måned efter måned. Hvad skulle man ellers gøre? Men helt ærligt ik’, så er det da ikke de fedeste regninger at betaler. Det er da langt sjovere at bruge pengene på fornøjelser eller en ting man har ønsket sig. Men hvad er alternativet? At gå rundt i tykke trøjer og uldne strømper største delen af året? Nej selvfølgelig ikke. Med en god isolering og loftisolering vil du spare tusindvis af kroner, på din varmeregning hvert år. Det er derfor tusindvis af kroner, som du kan bruge på ting, som du rent faktisk synes er sjove at betale for. Med en god isolering af dit hjem, spare du derfor mange penge hvert år og det gælder vel at mærke alle typer boliger. I særdeleshed gælder det huse med kælder og eget loft når man snakker direkte isolering. Men også lejligheder vil have stor gavn af, at blive isoleret ordentligt – specielt en stuelejlighed.

Du får et bedre energimærke på din tilstandsrapport

Udover at du kommer til at spare penge, så længe du selv bor i din bolig, så vil den også være nemmere at sælge. Boliger med et godt energimærke er nemlig betydeligt nemmere at sælge, end boliger med et energimærke i den meget dårlige ende. Typisk vil du også kunne få flere penge for din bolig, hvis det har et godt energimærke. Derfor kan det både betale sig, at isolerer sit hjem grundigt imens man selv vil bo der, men bestemt også hvis man ønsker at sælge sit hus. Det vil virke langt mere tiltalende for nye købere, hvis varmeregningen ikke er tårnhøj. Det behøver heller ikke at være virkelig dyrt eller besværligt at isolerer dit hjem. En hulmursisolering er for eksempel simpel at udføre og vil gøre en betydelig forskel for dit varmeforbrug.

Effektiv loftisolering er mere miljøvenligt

Isolering og loftisolering er desuden også langt mere miljøvenligt end det er, at skrue ekstra op for varmen. Vil du derfor gerne passe godt på kloden og bruge så lidt co2 som muligt? Så bør du bestemt isolerer dit hjem ordentligt. Specielt hvis du har en miljøbelastende opvarmningsmetode i dit hjem såsom elektrisk opvarmning. Så udover at du kan spare mange penge og at din bolig bliver nemmere at sælge, så vil du samtidig leve langt mere miljøvenligt. Hvilket også har virkelig meget positivt at sige i disse tider, hvor man virkelig skal tænke over sit co2 aftryk og passe på jorden, så børn og børnebørn også kan få et godt liv her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her