Vi går snart konfirmationssæsonen i møde. Skal du selv konfirmeres, eller skal du planlægge en konfirmation? Så læs med her. Der er rigtig mange overvejelser, man skal gøre sig, når man planlægge sådan en fest. For ofte er der jo tale om en stor fest – og med god grund. Det er jo en stor begivenhed, man fejrer. Overgangen fra barn til voksen. Så hvordan bliver dagen så så speciel og uforglemmelig som muligt? Hvad skal der være på menuen? Skal der være underholdning? Hvorhenne skal festen afholdes? Det sidste spørgsmål er typisk det første, man stiller sig selv, når man begynder at snakke om konfirmationer. Selvom det måske kan lyde spændende at holde festen på en fancy restaurant eller et fint hotel, så er der faktisk flere gode grunde til, at du bør holde konfirmationen derhjemme. Dette kan du læse meget mere om herunder.

Du sparer en masse penge, som du kan bruge bedre andre steder

Bor du i et hus, hvor der er plads til mange mennesker? Så bør du helt klart udnytte dette til når, du skal holde konfirmation. Hvis man skal leje et selskabslokale, kan det nemlig hurtigt gå hen at blive svimlende dyrt. Og i virkeligheden er det jo underligt, at bruge så mange penge på noget så overfladisk som valget af det lokale, man sidder i. I stedet kunne du jo bruge pengene mere effektivt et andet sted. Det kunne for eksempel være på at forbedre menuen eller på at anskaffe professionel underholdning. En måde, hvorpå man kan sikre, at dagen bliver uforglemmelig er nemlig med sjov og spændende underholdning. På den måde kommer gæsterne aldrig til at kede sig. Et eksempel på professionel underholdning til konfirmation kunne være en tryllekunstner, der laver et show foran hele familien.

Du får glæden af alle madresterne dagen efter

En af fordelene ved at holde konfirmationen i hjemmet er, at al maden har du til gode dagen derpå. Dette er nemlig ikke en selvfølge. I hvert fald ikke, hvis man holder festen på en restaurant eller lignende. Her vil det ofte fungere sådan, at alle resterne, hvis der er nogle, bliver fjernet af personalet, hvis ikke man har en særlig aftale. Dette er selvfølgelig en skam, men sådan er reglerne. Heldigvis kan du selv lave reglerne, når du er hjemme ved dig selv.

Brug rummet når du skal lave underholdning

Som nævnt tidligere er underholdning til konfirmationen noget af det, der gør at man husker festen bagefter. Igen er der her flere fordele ved at være derhjemme. Det kunne for eksempel være, at nogle gæster pludselig fik lyst til at lave noget spontan underholdning, hvor de skal bruge nogle redskaber eller lignende. Her er det godt, at være hjemme i et privat hus, hvor der ligger masser af ting og sager frit tilgængelige. Desuden er tøjlerne meget mere frie, i og med at du igen selv sætter ordensreglerne i dit eget hjem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her