Nyd sommeren i en oppustelig udespa

  0
  654
  spabad

  Du har garanteret på et eller andet tidspunkt i dit liv drømt om at have en privat pool i haven. Eller måske et luksuriøst spabad. Et eller andet mere indbydende end et fuglebad at hoppe i efter en lang og varm sommerdag, når du gerne vil nyde en dejlig aften. Men det er en dyr fornøjelse, der ofte kræver meget forberedelse og tilladelser. Heldigvis findes der en meget nemmere løsning. Med en oppustelig spa i haven kan du nemlig sagtens tage en slapper i vandet, helt uden alt besværet!

  De mange fordele ved en oppustelig udespa

  Et oppusteligt spabad har rigtig mange fordele. Badet kan placeret hvor som helst udenfor, hvor der er en god, flad overflade. Sid på terrassen i lyset fra huset, eller nyd den vilde natur bagerst i haven på et fladt stykke græs. Alt fungerer, så længe du kan trække strøm til. Da temperaturen kan indstilles, kan du nyde en tur i vandet når som helst. Hvem siger det ikke kunne være skønt at sidde ude allerede i det tidlige forår, når fuglene kvidrer helt til solnedgang, eller i efteråret, når farverne på træerne viser sig fra sine smukkeste sider?

  En oppustelig spa give dig ikke kun muligheden for at slappe af og få løsnet ømme muskler. Spaer findes i mange størrelser, og er helt fantastiske at dele med venner og familie. Gør omgivelserne hyggelige med lys og et lille bord til drinks og snacks, og så er der budt op til luksuriøs drinkparty eller ekstra sjov sodavandsfest. Spaen bliver samlingspunkt for dig og dem du holder af, når som helst og hvor som helst! Når i er færdige, eller haven skal bruges til noget andet, kan spaen hurtigt pakkes væk og fylder næsten ingenting, når den skal opbevares indtil næste gang. 

  Sådan virker en oppustelig udespa

  En oppustelig spa kan sættes op i haven på ganske kort tid. Du folder blot dugen til, der hvor du helst vil nyde din aften, og sætter den elektriske luftpumpe i gang. Spaen folder sig ud og fyldes med luft helt af sig selv. Uanset model vil den være lavet sådan, at de luftfyldte sider holder formen, så du nemt og bekvemt kan sidde op at kanterne og slappe af. Glem alt om vakkelvorne havebadebassiner!

  Når vandet er fyldt i, skal du blot vente på den rette temperatur. Du indstiller selv den ønskede temperatur og resten sker helt af sig selv, når bare der er sat strøm til. Når temperaturen er helt rigtig, hopper du bare i, og nyder strålerne af bobler, som ethvert anstændigt spabad selvfølgelig laver. Det bliver ikke nemmere og det er ren luksus! Spaen kommer selvfølgelig med det udstyr du har brug for i forhold til vedligehold og kræver ikke mere end en almindelig, fastinstalleret spa. Faktisk er den meget nemmere!

  Det er helt sikkert en ekstra tanke værd, næste gang du ønsker dig vand i haven og tror, at det er alt for dyrt! Det er nemt og bekvemt og selvfølgelig gennemført hyggeligt!

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here