Der kan være mange grunde til, at du gerne vil friske din husfacade op? Måske står du over for at skulle sælge? Eller måske vil du bare gerne have, at den står lidt skarpere og pænere? Måske har du ærgret dig over småfejl, der trænger til at blive fikset? Hvad end årsagen er, er der rigtigt mange måde, du kan friske din facade på huset op.

Ryd op

Hvis det roder foran dit hus, vil det lynhurtigt give et rodet og sjusket indtryk, når folk går forbi. Derfor kan din facade faktisk virkelig blomstre op og stråle, hvis blot du sørger for at rydde op og holde det rent og ryddeligt foran huset.

Husfacaden er jo netop det allerførste, andre mennesker får øje på, og en ordentlig oprydning foran kan allerede trække dig meget langt i retningen af det gode førstehåndsindtryk. Det gælder, hvad end det er alt børnenes udendørslegetøj, der roder foran, om det er visne blade og grene, der skaber bunker, eller om det er tårnhøjt græs, der bare venter på at blive klippet.

Alle dele kan få huset til at se mindre indbydende ud, og det er ærgerligt, når vejen til den flotte facade er så enkel.

Giv facaden en ordentlig omgang algebehandling

Hvis dit hus er mærket af de grimme, grønne alger, eller din facade, tag mv. blot er lidt trist og snavset at se på, kan en algebehandling virkelig gøre en stor forskel for din husfacade.

En algebehandling er en behandling, der skal udføres professionelt, så du får det smukkeste resultat. Der findes masser af dygtige firmaer, som tilbyder forskellige slags algebehandlinger til facader og tag, og har du ikke prøvet det før, er det helt sikkert på tide – og du vil blive utroligt positivt overrasket over resultatet.

En ekstra lækker finish – facadebogstaver

Måske tænker du, at facadebogstaver kun er for firmaer. Men facadebogstaver kan sagtens bruges på dit smukke hus derhjemme. Måske vil du gerne have jeres husnummer laver med facadebogstaver med lys? Eller du kan vælge at indtaste den fulde adresse med små facadebogstaver? Alternativt kan du også sætte jeres efternavn på facaden med facadebogstaver?

Du kan således sætte et virkeligt smukt, specielt og meget personligt præg på jeres flotte husfacade med facadebogstaver – og du kan tilmed selv være med til at designe de helt rigtige til jeres hus.

Skift gamle døre og vinduer ud

Et andet trick til at få en smukkere facade på huset er at udskifte døre og vinduer – hvis de trænger til det naturligvis. Huset får hurtigt et slidt og træt udseende, hvis døren er falmet, vinduerne er punkterede og vinduesrammerne er slidte.

Trænger hverken døre eller vinduer til en udskiftning, kan du også overveje at give dem en klat maling i stedet for, så de bliver frisket op og får nyt liv. Nymalede døre og vinduer kan gøre rigtigt meget ved en træt facade – og hvis facaden trænger i det hele taget, kan du også give muren en ordentlig omgang maling.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her