Sådan sætter du stemningen i dit selskab med lækre drinks

0
743
flotte drinks

Når man gerne vil holde et arrangement, må man naturligvis have nogle gæster. Som vært vil man gerne have, at gæsterne har det godt. Det første skridt på vejen mod en god aften, er at servere gæsterne noget ordentligt. Man vil gerne hygge med selskabet og nyde gode drinks med sine gæster. Der er heldigvis masser af gode drinks hos Bartenderbar – hvis man ikke selv orker at stå der.

Typer af drinks hos BartenderBar

Der er uendelig mange drinks, som man kan slukke tørsten i. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Alligevel kan man ikke komme udenom, at nogle drinks bare kan noget særligt. De drinks, der holder på tværs af tid og rum, må siges at kunne kaldes klassikere. Der er så mange klassikere, at det ikke giver mening overhovedet at prøve at opridse dem. Til velkomstdrinks er der dog et par, der står ud – for eksempel hvidvin og hyldeblomst eller en klassisk Aperol Spritz med champagne, Aperol og appelsin. Det smager dejligt, og er en god måde at få startet et selskab på. Udover velkomstdrinks kan man jo kigge på de mere festlige drinkstyper, som man kunne servere for sine gæster. Her er en simpel Gin og Tonic altid en sikker vinder. Bartenderbaren laver den sublimt, med lime og isterninger. Den er lige til at køre ned. En anden mulighed for en mesterlig drink er Dark N’ Stormy. Dark N’ Stormy er en ingefærbaseret drink med ginger-beer, noget friskpresset limesaft og mørk rom. Når man er ved cocktails, kunne man jo også se på forskellige typer af daiquiri. Det er et større job at lave dem, men til gengæld smager de himmelsk. Alt efter selskabet kan man jo vurdere, om det skulle være noget – om det så er en strawberry daiquiri eller anden.

Drinks der aldrig bliver for meget

I sær ikke når du får dem leveret i din egen bartenderbar uden at løfte en finger. Og nu skal man selvfølgelig ikke ligge for meget i den overskrift – for selvfølgelig kan man godt få en for mange Long Island Icetea. Det er dog en af de drinks, der er universelle og som smager fantastisk. Hvis den er lavet ordentligt vel at mærke. Der er desværre mange, der ikke forstå at blande de forskellige spruttyper, så de komplimenterer hinanden, som de skal. En anden drink, som man ikke må glemme, er selvfølgelig White Russian. White Russian er en mælkebaseret drink. Den er meget simpel. Vodka, Kahlua kaffelikør og mælk, let eller sød – alt efter hvad man er til. Drinken er nok i højest grad kendt fra filmen ”The Big Lebowski”, men kan nu gå til ethvert selskab. Det fine ved White Russian er, at den er så let og sød i smagen. Man skal måske have andre til at lave drinken. White Russian bliver i hvert fald hurtigt en glad ven for de gladere i selskabet. Derfor er det dejligt, at en bartender til fest kan servere for dem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here