Sengetøjsmoden 2019

0
753
Sengetøj

Ligesom moden inden for tøj ofte ændrer sig, ændrer sengetøjsmoden sig også hurtigt. Det kan være svært altid at have et overblik over, hvordan man skal indrette sit soveværelse. Hvis man ønsker at skabe en ny stemning i værelset, behøver man nødvendigvis ikke at male og skifte alle møbler ud igen. Det handler om alle de små ting, der til sidst danner det store billede, og én af de ting er sengetøj. Her vil du kunne læse mere om, hvad der trender indenfor sengetøjsmoden anno 2019.

Nyt liv til værelset

Først og fremmest bør man tænke over, om det ikke snart er på tide at få et frisk pust til indretningen af soveværelset. De fleste mennesker tænker nemlig ikke over at skifte sengetøj – andet end når det skal vaskes. Ønsker man ikke en kæmpe makeover vil det være nemt blot at udskifte sengetøjet. Det kan nemlig give en helt ny twist til værelset. Det er også en del lettere end at skulle dekorere hele værelset. Ryk lidt rundt på møblerne og skift lidt ud i sengetøjet og de små nips ting, og så vil det pludselig føles sprit nyt.

Bevæg dig ud af komfortzonen

En ting, der dog trender rigtig meget, er at prøve noget lidt mere vovet. For flere mennesker betyder det at bevæge sig udenfor deres komfortzone. Det kan være virkelig svært at ændre indretningen i soveværelset, hvis man er rigtig vild med, hvordan det i forvejen ser ud. Derfor kan det også være svært at se andre måder, det kan se lige så fedt ud, men det er her, man virkelig skal tænke ude af boksen. Sengen er oftest det, der tager allermest plads i værelset, og kan derfor nemlig give et drastisk skifte til værelset, hvis blot man skifter sengetøjet ud.

Mønstre og grafisk design

En måde at bevæge sig udenfor sin komfortzone er ved at inddrage mønstre og grafisk design. Det kan virke rigtig uoverskueligt for folk, da det kræver, at man kigger lidt mere sengetøj igennem inden, man finder det helt perfekte til værelset. Mulighederne er der mange af. Er du til det minimalistiske, er det muligt at finde cool sengetøj med små diskrete firkanter i sort og hvid. Du kan også pryde dig med noget lidt mere vintage i form af blomster. Eller måske tiltaler det mønstrede og printede dig ikke. Du kan også inddrage et nyt look ved at skifte stof. Eksempelvis er et rustrød satin sengetøj rigtig populært og passer især ind til det lidt mørkere soveværelse.

Den gamle klassiker

Er man ikke helt vovet nok til at prøve nogle af de allernyeste trends indenfor sengetøj, er det er også nemt at kombinere en gammel klassiker. Her er der tale om det helt almindelige ensfarvede sengetøj, der nemt kan kombineres til de fleste soveværelsers indretning. Den helt klassisk hvide er bestemt også populær. Har du et lyst værelse, kan du ikke gå galt i byen med et hvidt sengetøj. Det er et sikkert valg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here