Skab romantik i haven til sommer

0
889
Romantik i haven

Sommeren er måske årets mest romantiske årstid. De varme temperaturer og lange, lyse nætter skaber nogle af de bedst tænkelig forudsætninger for romantisk samvær med en helt særlig person i dit liv. Vil du gerne gøre noget særligt for din partner eller en, du har et godt øje til, kan du selv gøre meget for at hjælpe romantikken godt på vej. Her får du et par gode tips til, hvordan du kan skabe romantik i haven til sommer.

Hold det simpelt

Udtrykket ”less is more” bruges fra tid til anden i sammenhænge, hvor en mere minimalistisk tilgang til tingene kan give et bedre resultat. Sagt simpelt, kan det oversættes til, at det enkle ofte er bedre. Vil du gerne glæde din partner med en romantisk dag i haven, er nøglen til den bedste oplevelse således, at holde det helt simpelt. En god oplevelse kræver sjældent, at du stabler et helt arrangement på benene, og kan faktisk indebære noget så simpelt som et tæppe på græsplænen, et par jordbær og nogle dejlige timer i hinandens selskab. En romantisk picnic er måske en kliche – men det virker!

Går man med den overbevisning, at romantik kræver en masse forarbejde og planlægning, vil man også helt naturligt være mindre tilbøjelig til at få gjort nogen romantisk med sin partner. Og da det er samværet med hinanden, der skal være i centrum, er det altså sjældent hverken graden af forberedelse eller den mængde af penge, du har brugt, der kommer til at afgøre, hvor vellykket jeres dag sammen bliver.

Forbered en overraskelse

Noget af det mest romantiske, du kan gøre for din partner, er at overraske vedkommende. Som nævnt behøver der ikke at være tale om nogen stor eller dyr overraskelse – i sådan et tilfælde er det nemlig overraskelsen og tanken i sig selv, der skaber glæden. Køb en lækker flaske vin og nogle jordbær, dyb dem eventuelt i chokolade eller lignende og fang din partner, når vedkommende mindst venter det. Det er ofte de spontane ting, der skaber de bedste minder og øjeblikke – nok blandt andet fordi de evner at skabe glæde på tidspunkter, hvor man måske ikke forventede det.

Skab forventning om, hvad der venter

Romantik kan indebære mange ting. I centrum er altid samværet med din eneste ene, men hvad man hver især betragter som værende romantisk, kan være meget forskelligt. Mens nogle eksempelvis anser romantik som en hyggelig stund med dybdegående samtaler, ser andre romantik som en størrelse, der er tæt knyttet med erotik.

Har du brugt en dejlig dag i haven med din partner, og vil ønsker du dig en erotisk afslutning på aftenen, kan du skabe en pirrende forventning om, hvad der skal ske ved at overraske din partner med et nyt stykke sexlegetøj. Sexlegetøj findes i mange forskellige afskygninger, og har I ikke tidligere erfaring med sexlegetøj, kan I således  også finde variationer, der passer godt til nybegyndere.

Der findes erotisk legetøj til både ham og hende, og udvalget strækker sig langt ud over dildoen og p-ringen, som de fleste kender til. Gå derfor på opdagelse i udvalget og find et stykke legetøj, du tror, du og din partner kan nyde. Husker man at gøre en indsats for at skabe variation i sexlivet, kan man også holde et aktivt og sjovt sexliv ved lige længere i et forhold. For manges vedkommende er et aktivt sexliv en vigtig del af det at være i et forhold med et andet menneske, så en romantisk dag eller aften med et erotisk indslag, kan være den perfekte måde at holde gnisten ved lige på.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here