De fleste synes, at det er rigtig rart at have mulighed for at opbevare nogle af de ting, der bruges på sengekanten. Det er da også vældig praktisk at have disse ting lige ved hånden og mulighed for at sætte eller lægge nogle ting fra sig.

Det kan være sådan noget som:

  • En telefon
  • En iPad
  • En bog
  • Et blad
  • En avis
  • En kop eller et glas
  • Et vækkeur
  • Et par briller
  • Håndcreme

eller lignende. Alle de der ting, som du bruger, mens du sidder eller ligger i sengen. Det er praktisk at have plads til dem. Det kan du få ved at hænge en hylde op på væggen i den rette højde, ved at sætte en kasse på gulvet eller det kan være en form for sengebord, du indretter dig med.

Forskellige typer af sengeborde

Der findes forskellige former for sengeborde. Det kan være i form af et væghængt sengebord, et lille bord, der står på gulvet eller det kan være et sengebord, der er en integreret del af sengearrangementet. Uanset hvilken form for sengebord, der er tale om, så er det et meget praktisk lille møbel, som kan være svært at undvære.

Nogle sengeborde er ret enkle i designet, andre har en hylde, en skuffe eller en låge, og her kan du vælge den model, som passer bedst til din stil og dit behov.

Hvis du vælger et væghængt sengebord, så optager det ikke noget gulvplads, og det er dermed meget nemt at gøre rent under. Et sengebord, der står på gulvet, er til gengæld nemt at flytte rundt på, og du behøver ikke at tænke på at hænge det op eller på, hvor meget det kan holde til at bære. Hvis dit sengearrangement er født med integrerede sengeborde, så ved du, at de passer til stilen, og at du ikke behøver at sætte det op på væggen.

Vælg det rette sengebord

Om du vælger den ene eller den anden form for sengebord, afhænger af flere ting. Det afhænger naturligvis af smag og behag. Dernæst afhænger det af noget praktisk. I forhold til det æstetiske så kan du med fordel vælge et eller to sengeborde, der passer i stilen til resten af indretningen i soveværelset. Det kan matche sengen eller klædeskabet, farven på væggene eller gardinerne – eller optimalt det alt sammen. Dermed vil der være en god harmoni imellem tingene i rummet.

I forhold til det praktiske så skal der jo være plads til et eller to sengeborde. Har du en meget bred seng, så skal der gerne være plads til sengeborde. Er der begrænset plads på gulvet, så kan det være, at du skal vælge nogle borde, der skal hænges op på væggen. Dermed kan der spares noget plads på gulvet.

Der kan også være et valg, der skal træffes, i forhold til sengebordets materiale. Det kan være af træ, plastic eller metal. Når alle relevante valg er truffet, så kan du begynde at lede mere målrettet efter det helt rette sengebord.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her